Loading
Pensiune

Locuri de cazare

Pgm Spa & Lounge va pune la dispozitie zece locuri de cazare distribuite in patru camere, din care trei sunt duble cu pat matrimonial, iar cea de-a patra este o camera family care are un pat matrimonial si un pat suprapus. Doua dintre camere au baie proprie (etaj), iar celalalte doua au baie comuna (parter).

SPA

Relaxare si Revigorare

Pentru o şedere placuta si relaxantă puteti beneficia in incinta Spa de un bazin incalzit (32-34 grade Celsius) cu hidromasaj care are o capacitate de zece locuri,o sauna finlandeza traditionala cu vedere directa a peisajului de munte,zona de relaxare, dus ambiental in incinta . Programul de functionare al zonei de Spa este cuprins intre orele 10:00 si 23:00.

Lounge

zona de Lounge unde puteti servi ceaiul sau cafeaua oferite din partea casei. Facilitati: CANAPEA EXTENSIBILA, TELEVIZOR LCD, CABLU TV, ACCES INTERNET WIFI, INCALZIRE CENTRALIZATA

Bucatarie

Meniul pe gustul tau

Bucataria este complet utilata dotata cu lada pentru refrigerare de capacitate mare,cuptor cu microunde si cuptor electricsi plita cu gaze. Incinta dispune de un televizor cu ecran plat si un sistem audio performant cu conexiune Bluetooth. Bucataria are baie proprie cu acces direct.

Mentionam ca bucataria se afla in afara zonei de cazare accesul facandu-se prin exterior (10-12 metri).

Barbeque

Zona pentru gratar

Zona de gratar, aflata in vecinatatea bucatariei unde puteti beneficia de gratar si, la cerere, de disc si ceaun cu trepied.

Parcare

Masina ta este in siguranta

Va punem la dispozitie cinci locuri de parcare supravegheate video.